• 148,-

    45. Risotto Al Funghi

    Risotto med blandet svampe og trøffel

  • 150,-

    43. Pasta Alfredo Con Pollo

    Bredbåndspasta med kylling, svampe og parmesan i flødesauce

  • 169,-

    42. Conchiglie Di Manzo

    Konkyliepasta med oksemørbrad, squash, cherrytomater i pesto-fløde sauce

  • 255,-

    39. Scaloppine Al Gorgonzola

    Kalvefilet med pasta og broccoli i gorgonzola sauce

  • 155,-

    24. Pasta Alla Norcina

    Pastarør med salsiccia, grønkål, fløde, hvidvin og hvidløg

  • 170,-

    30. Conchiglie Al Filetto

    Konkyliepasta med oksemørbrad i pebersauce

  • 130,-

    33. Spaghetti Verdure

    Spaghetti med forskellige grøntsager og frisk mozzarella

  • 138,-

    20. Spaghetti Carbonara

    Spaghetti med bacon, æg og fløde

  • 150,-

    21. Rigatoni Alla Rucola

    Pastarør med bacon, trøffel, rucola og fløde

  • 170,-

    22. Spaghetti Marinara

    Spaghetti med havets frugter

  • 140,-

    23. Lasagne Al Forno

    Klassisk lasagne med oksekød

  • 150,-

    44. Lasagne Gorgonzola

    Lasagne med oksekød og gratineret gorgonzola

  • 140,-

    25. Tortellini Al Forno

    Kødfyldte pasta med bacon, champignon
    og ærter i kødsauce med fløde

  • 140,-

    26. Spaghetti Bolognese

    Spaghetti med kødsauce

  • 140,-

    27. Tagliatelle Della Casa

    Bredbåndsspaghetti med bacon, ærter, porre og champignon tomat-fløde sauce

  • 160,-

    28. Tartufo E Porcini

    Bredbåndspasta med blandet svampe i trøffel sauce

  • 180,-

    29. Trio Pasta Surprise

    Tre forskellige pastaretter

  • 129,-

    31. Penne all’ Arrabiata

    Pastarør i tomatsauce med hvidløg, chili og bacon

  • 150,-

    32. Pesto E Pollo

    Bredbåndspasta med kylling i pesto sauce

  • 170,-

    34. Spaghetti Alla Diavola

    Spaghetti med chili, hvidløg, rejer og tigerrejer

  • 160,-

    40. Ravioli Ricotta E Spinaci

    Gratineret ravioli med fyld af ricotta og spinat i
    svampe- og trøffelsauce

  • 160,-

    41. Tagliatelle Al Salmone

    Bredbåndspasta med laks og spinat i flødesauce