Selskaber

Selskab og større grupper på La Perla

Vi tager imod selskaber og skræddersyr gerne et arrangement ud fra jeres specifikke ønsker og behov. Uanset om du foretrækker at sidde blandt vores andre gæster eller ønsker at reservere en komplet restaurant til din begivenhed, står vi klar til at forkæle dig og dine gæster med fremragende mad og drikke til fair priser.

Kontakt os for et møde, hvor vi sammen udarbejder en menu som opfylder dine behov og ønsker.

Smagen af det ægte Italien midt i indre København

Du behøver ikke at rejse væk for at få den italienske stemning og vidunderlige madoplevelse. Midt på i København finder du en italiensk perle. Træd ind ad døren til duften af friskbagt pizza, lækre pastaretter og italienske specialiteter, som en rigtig autentisk italiensk oplevelse kræver. Vi er også meget stolt af vores dygtige tjenere, som sørger for god betjening og skaber den rigtige stemning.

Spaghetteria La Perla er det første italienske spaghetteria i Danmark, hvor man kan få serveret sin pasta eller pizza portionsanrettet eller på fad “á la Lady og Vagabonden”, hvor man deles om retterne.

Vinkortet indeholder kun italienske vine,  men udvalget er til gengæld stort. Vi rådgiver dig gerne om vin valg, som passer til den bestilte mad.